Verzorging

Het eigen gamma verzorgingsproducten van de apotheker moet vanzelfsprekend van hoge kwaliteit zijn : doeltreffende formules, verfijnde en comfortabele emulsies en aantrekkelijke verpakkingen.

Verzorging die meetbare resultaten oplevert

De formules worden ontworpen op basis van vooruitstrevend onderzoek in de biotechnologie.
Ze maken uitsluitend gebruik van gepatenteerde actieve bestanddelen van natuurlijke oorsprong, afkomstig uit een beschermde bio marine omgeving die onmiddellijke zicht- en meetbare resultaten opleveren, op korte en lange termijn.
De formules respecteren de gangbare regelgeving en normering en worden ontwikkeld met de bedoeling om het risico op allergie maximaal te beperken.
Er wordt geen gebruik gemaakt van parabenen, triclosan, phenoxyethanol, ftalaten en natriumlaurylethersulfaat.  Er werd geen enkele test op dieren uitgevoerd.

Volkomen nieuwe texturen voor een optimaal comfort en gebruiksplezier

De texturen van de verzorging zijn zijdezacht en verfijnd, ze dringen onmiddellijk door en laten zo een vlakke afwerking na met een licht en delicaat parfum dat een gevoel van comfort en wellust geeft.

Esthetische inhoud en verpakking

De ingrediënten verenigen esthetiek en bewaarkwaliteit van de actieve bestanddelen. Ze hebben elegante kleurcodes die onmiddellijk herkenbaar zijn en opvallen, het bewijs dat uw verzorging uitmuntend is. Crèmes en maskers worden in modieuze glazen potten verpakt, serums en oog- en lippencontours in een airless verpakking.

SkinClever-nos_soins2